Madrid

El Ministeri de Foment inicia una investigació per determinar responsabilitats pel caos al Prat

La situació a l'aeroport del Prat millora, però no s'ha resolt del tot. S'espera que els retards i les cancel·lacions s'acabin com a molt tard demà. Els passatgers han començat a presentar reclamacions i des del Ministeri de Foment s'ha iniciat una investigació per determinar responsabilitats.

Actualitzat

El Ministeri de Foment, a través dels seus serveis jurídics així com de la Direcció General d'Aviació Civil i d'Aena, ha iniciat una investigació per determinar les responsabilitats dels incidents a l'aeroport del Prat divendres passat, segons ha informat el ministeri en un comunicat.

Tots els departaments treballen des del primer dia i seguiran fent-ho fins a poder oferir un extens informe del que ha passat, afegeix la nota.

D'altra banda, la ministra de Foment, Magdalena Álvarez, sol·licitarà comparèixer voluntàriament en el Congrés per informar detalladament sobre tot el relacionat "amb aquest incident".

Malgrat que la situació tendeix a normalitzar-se, nombrosos passatgers han tornat a dormir a l'aeroport, on molts d'ells hi són des de fa més de dos dies, a l'espera que reprogramin els seus vols o que els ofereixen una plaça en algun altre.

La companyia Iberia ha adoptat mesures extraordinàries per al repartiment dels equipatges que encara estaven pendents de distribuir.

Segons un comunicat de l'aerolínia, a l'aeroport s'estan distribuint els equipatges dels clients que són a Barcelona i rodalies. La resta de maletes s'han enviat en quatre tràilers a Madrid, per ser entregades a la resta de destinacions.

Anar al contingut