Barcelona

El millor de la setmana dels usuaris!

Actualitzat
Aquesta setmana el més vist a El meu 3cat24 ha estat tristament marcat per aiguats i per incendis.

El dia crític d'aquesta atípica situació va ser dijous, quan les tempestes van inundar els carrers d'Arenys de Mar i d'Arenys de Munt alhora que unes altres pluges castigaven Manresa i Sant Fruitós de Bages. Pel que fa als incendis, al de Vilopriu, declarat dimecres, s'hi van afegir els de Viladecans i el de la veïna localitat de Sant Ramon de dijous.

Pel que fa a la nostra secció "Cada dia un blog en català", on fem un repàs de la blogosfera catalana, aquesta setmana hem destacat el blog catalanista de Miquel Strubell, el blog de les sèries televisives del moment Seriegem? escrit per Ricard Sala, el blog fotogràfic El món d'En Joanot, el blog reflexiu La dansa de les neurones, escrit per Gaby González, i el blog poètic El cau de Calpurni.

Al blog "Catalans pel món" vam començar amb les històries personals des de Bogotà per passar a les gastronòmiques de Connecticut i les tecnonotíces de Tòquio. Per acabar la setmana, històries estiuenques des de Lisboa i Berlín.

Les informacions més vistes aquesta setmana:

III Tuning Hot Weekend a Riba-roja d'Ebre (349 visites), V Trobada d'autors ebrencs (650 visites) i Incendi a Sant Ramon (2.454 visites)

Seguim a Facebook, on esperem arribar als 1.000 seguidors ben aviat! Ens encanten els vostres missatges. Recomaneu El meu 3cat24 als vostres amics. Ah, i també som al Twitter!

Si voleu formar part del nostre equip de ciutadans reporters, només us heu de registrar. És molt fàcil! Ajudeu-nos a construir El meu 3cat24, el vostre espai de participació!

Anar al contingut