El Milan, el Mònaco i l'Arsenal, que deixa fora el Celta, obtenen el pas a quarts de final

Després de perdre (2-3) a Balaídos en el partit d'anada, el Celta afrontava davant l'Arsenal una missió gairebé impossible. L'equip de Radomir Antic, immers en una delicada situació en la Lliga, no ha resistit gaire en el feu de Highbury. En el primer quart d'hora de joc, Thierry Henry ja ha superat Cavallero després de rebre una excel·lent passada de Bergkamp. L'internacional francès, un dels grans astres del futbol actual, s'ha encarregat de sentenciar definitivament l'eliminatòria amb el seu segon gol ¿i segon de l'Arsenal- vint minuts després.

Després d'això, el Celta ha donat per acabat el somni de la Lliga de Campions i ha tornat a la crua realitat, la d'un equip que haurà de lluitar molt i molt per evitar el descens a Segona. El Milan, per la seva banda, ha patit més del que era previsible davant l'Sparta de Praga, tot i el marcador final (4-1), després d'esgarrapar un empat sense gols, quinze dies enrere, a la capital txeca. Filippo Inzaghi ha avançat els "rossoneri" en el temps de descompte de la primera meitat en rematar de cap una centrada de Cafú. Ja en la segona meitat, el jove davanter Jun, que acabava d'entrar, ha empatat per a l'Sparta i ha fet trontollar els fonaments de San Siro. Però Andrei Shevchenko ha tornat a posar les coses a lloc amb dos gols marca de la casa que han assegurat el pas a quarts de final del vigent campió d'Europa. Quan faltava poc per al final, Gattuso s'ha sumat al festival golejador amb el quart dels milanesos. El Mònaco ha sabut remuntar el 2-1 advers davant el Lokomotiv de Moscou, però li ha costat Déu i ajuda. L'equip de Didier Deschamps s'ha atipat de desaprofitar ocasions en la primera meitat, inclòs un penal que ha deixat perdre Dado Prso. Però el davanter croat s'ha encarregat d'esmenar l'error amb el gol que ha acabat donant la classificació als del Principat.