El Deportivo, l'Olympique de Lió, el Porto i el Chelsea, a quarts de final

El Deportivo, l'Olympique de Lió, el Porto i el Chelsea s'han convertit en els quatre primers equips classificats per als quarts de final de la Lliga de Campions. El Deportivo, que tenia un gol a favor del partit d'anada, s'ha imposat també a Torí amb el mateix resultat, 0-1, amb gol de Pandiani, en el minut 12. La Reial Societat, en canvi, no ha estat capaç de remuntar el marcador que tenia en contra del partit d'anada, i ha perdut pel mateix resultat, 1-0. Una de les sorpreses ha estat l'eliminació del Manchester United, que no ha passat de l'empat a un amb el Porto, que tenia un 2-1 a favor. Aquest dimecres es coneixeran els altres quatre rivals.

El Porto ha donat la sorpresa. L'equip d'Alex Ferguson ja estava classificat amb l'1-0 marcat per Scholes, quan, en el minut 90, ha arribat el desastre per a l'afició d'Old Trafford. Costinha ha aprofitat un refús de Howard després d'un xut de McCarthy, i ha donat el passaport per a la següent ronda al Porto. De ben segur que aquest gol el recordarà per sempre Costinha. Per primer cop en vuit anys, el Manchester no jugarà els quarts de final de la màxima competició europea. El Deportivo ha estat el segon triomfador, en desfer-se de la Juve a Itàlia, amb un gol de Walter Pandiani al començament del partit. Irureta l'ha encertat, doncs, ja que dubtava entre fer jugar Pandiani o Tristán. El tercer classificat ha estat el Chelsea. Amb l'empat sense gols a Stamford Bridge n'hi ha hagut prou per fer fora l'Sttutgart alemany. El gol en pròpia porteria de Fernando Meira en el partit d'anada ha estat la clau. I per últim, l'Olympique de Lió s'ha tornat a imposar a la Reial Societat. Juninho Pernambucano ha donat el pas a quarts de final al seu equip amb un xut creuat que no ha vist Alberto.