La Reial Societat, eliminada en perdre al camp de l'Olympique de Lió per 1-0

La Reial Societat ha quedat eliminada de la Lliga de Campions, en perdre al camp de l'Olympique de Lió, per 1-0. En els primers 45 minuts, els homes de Raynald Denoueix han fet un bon joc, però els lionesos han estat els que han disposat de les millors ocasions. Ni la lesió del porter titular de l'Olympique, Coupet, que ha hagut de deixar el camp, no ha fet que canviés el panorama. Abans del descans, només Alkiza ha portat una mica de perill a la porteria defensada per Vercoutre.

La Reial, que ja havia perdut a Anoeta per 0-1, havia de sortir després del descans amb una mentalitat molt més ofensiva, però no ha estat així. L'Olympique ha sabut adormir el partit, ha sabut mantenir la possessió de la pilota i, fins i tot, ha disposat d'ocasions per marcar. Quan faltava un quart d'hora, ha semblat que els bascos anaven endavant per buscar el gol que igualés l'eliminatòria i, fins i tot, han disposat d'una gran ocasió en un cop de cap de Xabi Alonso que Deflandre ha tret de la mateixa línia de gol, i tres minuts més tard, en un contraatac, s'ha acabat la trajectòria de la Reial Societat en aquesta competició, ja que la passada de la mort de Luyundula l'ha aprofitada Juninho per fer l'1-0. Ja sense temps ni esma, la Reial Societat ha estat incapaç de crear ocasions clares fins al final, i l'Olympique de Lió, per primer cop en la seva història, ha aconseguit la classificació per als quarts de final de la Lliga de Campions.