Futbol

El Madrid confirma un acord rècord amb Mediapro pels pròxims set anys i 1.100 milions d'euros

El Reial Madrid ha subscrit avui un contracte rècord. Ha venut els drets de televisió a la productora catalana Mediapro per un total de 1.100 milions d'euros per a les pròximes set temporades. Aquestes xifres suposen uns ingressos de 157 milions d'euros per temporada per aquest concepte, 37 més que el Barça, que va vendre els seus drets a la mateixa empresa aquest estiu. En el contracte del Madrid, però, també s'inclouen els drets de l'equip filial, el Castella. L'equip blanc es jugarà demà la primera plaça de grup a la Champions contra el Lió, però Capello ha hagut de sortir al pas de les crítiques per no haver reconegut els mérits de Casillas en el partit de dissabte contra el Racing.

Actualitzat
El Madrid ha decidit subscriure un contracte amb Mediapro per la cessió dels drets audiovisuals del primer equip i del filial Madrid-Castella fins a la temporada 2012-2013.

La directiva que encapçala Ramón Calderón s'ha reunit aquest matí per acordar el compromís amb Mediapro. Aquest acord suposarà uns ingresos global de 1.100 milions d'euros per set anys per un compromís que entrarà en vigor aquesta mateixa temporada.

A més de Mediapro, havien presentat ofertes Sogecable i Telemadrid. Finalment, el Madrid s'ha decidit per l'oferta de Mediapro, que, segons un comunicat oficial del club, és la més important que fins ara hagi subscrit una entitat esportiva.
Anar al contingut