Terrassa

El jutge ordena la detenció de 34 persones en una macrooperació policial contra el tràfic d'haixix

L'operació se centra a Terrassa i Rubí, i hi ha una trentena de registres en marxa tant al Vallès Occidental com a diferents poblacions del Baix Llobregat

RedaccióActualitzat

El jutjat que porta el cas de la macrooperació contra el tràfic d'haixix ha ordenat la detenció de 34 persones. És una operació conjunta dels Mossos d'Esquadra i la Policia Nacional. L'epicentre de les detencions té lloc a Terrassa i Rubí. A Terrassa han detingut com a mínim una persona després d'escorcollar el pis on residia, el pàrquing i d'haver-li sostret el cotxe. A Rubí, l'escorcoll se centra en la vivenda del cap de la trama. La policia està inspeccionant l'habitatge, el pàrquing i els seus vehicles.

La xarxa operava també al Baix Llobregat, en poblacions com Sant Joan Despí i Gavà. Es tractaria d'un grup organitzat que importava haixix des del Magreb, el traslladava del sud d'Espanya cap a Catalunya i un cop aquí s'emmagatzemava en aparcaments tancats mentre es decidia quina ruta es feia cap a França. El trasllat de la droga es feia tant en turismes com en camions de gran tonatge.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut