Montmeló

El Gran Premi de Fórmula 1 de Montmeló deixa més de 90 milions d'euros en un sol cap de setmana

El gran circ de la Fórmula 1 no passa desapercebut. Més enllà de l'espectacle esportiu i publicitari hi ha una xifra que any rere any revalida la vigència de l'esdeveniment com un dels més rendibles de Catalunya. L'impacte econòmic del Gran Premi de Fórmula 1 de Montmeló s'enfila enguany fins als 92 milions d'euros. En un sol cap de setmana, tots els que poden fan l'agost amb la munió d'aficionats, tècnics, mitjans i equips. Restaurants i hotels en són els grans beneficiats.

Actualitzat
Alguns restaurants propers a Montmeló només obren un diumenge a l’any: el dia del Gran Premi. Tot i així, el circuit justifica el seu impacte amb moltes més activitats. Només aquest any es preveu que prop d'un milió de persones passin pel recinte. La restauració és un dels àmbits on més es nota l'impacte econòmic que les competicions del Circuit de Catalunya generen sobre les poblacions més pròximes. Els 170 milions d'euros que va generar l'any passat podrien superar-se si es miren les dades que mou el Gran Premi. Cada nova competició és una oportunitat per als negocis dels voltants del recinte.

Si per al sector econòmic l'ampliació del contracte per celebrar el Gran Premi fins al 2016 ha estat una bona notícia, entre els veïns, hi ha disparitat d'opinions.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut