Imatge de la web
Imatge de la web

El "govern legítim" obre una web per informar de les seves activitats

Hi apareixen tots els membres del govern i una adreça de correu per enviar-hi missatges

RedaccióActualitzat

El "govern legítim" de la Generalitat ha posat en marxa una web amb l'adreça on informa de l'activitat del president Carles Puigdemont i dels consellers que són a Brussel·les. També hi apareixen fotografies dels consellers empresonats.

La web s'obre amb aquest missatge:

"Atesa la situació d'indefensió jurídica i institucional del govern legítim de Catalunya davant l'agressivitat política i judicial de l'estat espanyol, l'Associació de Juristes Drets donarà cobertura legal a l'oficina del govern legítim de Catalunya, l'ens d'informació oficial del president, vicepresident i dels consellers del govern sorgit democràticament de les urnes el 27 de setembre del 2015".

A la web, hi apareixen tots els membres del govern amb les seves fotografies i es facilita una adreça de correu, suport@governlegitim.org, per adreçar-los mostres de suport.

També hi ha un apartat de notícies, on en aquests moments només se'n troben dues: una "Carta des de Bèlgica", datada el 9 de novembre, i la notícia d'aquest divendres sobre la decisió de la justícia belga de posposar fins al 4 de desembre la vista on es determinarà si s'accedeix o no a l'extradició del president i dels consellers.

A la web es recorda que també es pot fer un seguiment a través de twitter en el comtpe @catalan_gov.

Anar al contingut