El Fòrum Gastronòmic Girona 2013 assoleix el "ple absolut" i demostra la vitalitat del sector tot i la crisi econòmica

Girona (ACN).- El Fòrum Gastronòmic Girona 2013 ha assolit el "ple absolut" i ha permès demostrar la vitalitat del sector tot i la crisi econòmica. Més de 8.000 plats cuinats a les sessions, tallers i ateneus durant aquests tres dies o 2.000 persones assistint de manera simultània als nombrosos actes que s'han muntat avalen l'empenta que continua tenint la gastronomia. L'organització ja ha confirmat que, d'aquí a dos anys, Girona es tornarà a convertir en l'aparador mundial de la gastronomia i que el format del Fòrum Gastronòmic no perdrà l'essència. L'alcalde de la ciutat, Carles Puigdemont, admet però que el Palau de Fires s'ha quedat petit i que cal treballar per impulsar un nou pol firal a Girona.
El Fòrum Gastronòmic Girona 2013 assoleix el "ple absolut" i demostra la vitalitat del sector tot i la crisi econòmica

El Fòrum Gastronòmic Girona 2013 assoleix el "ple absolut" i demostra la vitalitat del sector tot i la crisi econòmica

Girona (ACN).- El Fòrum Gastronòmic Girona 2013 ha assolit el "ple absolut" i ha permès demostrar la vitalitat del sector tot i la crisi econòmica. Més de 8.000 plats cuinats a les sessions, tallers i ateneus durant aquests tres dies o 2.000 persones assistint de manera simultània als nombrosos actes que s'han muntat avalen l'empenta que continua tenint la gastronomia. L'organització ja ha confirmat que, d'aquí a dos anys, Girona es tornarà a convertir en l'aparador mundial de la gastronomia i que el format del Fòrum Gastronòmic no perdrà l'essència. L'alcalde de la ciutat, Carles Puigdemont, admet però que el Palau de Fires s'ha quedat petit i que cal treballar per impulsar un nou pol firal a Girona.