El dissenyador de vestuari Lluc Castells i l'escenògraf Alfons Flores, amb el llaç groc a l'escenari del Teatro Real
El dissenyador de vestuari Lluc Castells i l'escenògraf Alfons Flores, amb el llaç groc a l'escenari del Teatro Real

El figurinista del llaç groc al Teatro Real es referma i critica el "linxament" a Ollé

Actualitzat

L'escenògraf i figurinista Lluc Castells ha parlat per primer cop de la polèmica xiulada als llaços grocs que duien ell i l'escenògraf Alfons Flores en la inauguració del Teatro Real de Madrid.

Ho ha fet en un comunicat a través de les xarxes socials en què referma la voluntat de portar el llaç groc mentre hi hagi presos polítics. Per ell, on tenia especial sentit fer-ho, diu, és justament a la capital espanyola.

Castells, però, també critica el "linxament" que considera que ha patit el director de l'espectacle, Àlex Ollé. Assegura que sempre ha treballat amb llibertat a la Fura de la Baus i ha defensat Ollé com una persona compromesa "contra moltes injustícies, inclosa la que du molta gent a portar un llaç groc".

"Estic en desacord que ara se'l vulgui posar en una llista negra i se'l vulgui assenyalar. Si no volem ser assenyalats, no assenyalem."

Recordem que Ollé, de La Fura dels Baus, va demanar disculpes per la presència dels llaços grocs i va remarcar que les dues persones que els duien no són de la companyia.

 

Anar al contingut