Primera Divisió

El Deportivo és el nou líder de la Lliga després de guanyar a Màlaga per 0-2

El Deportivo de la Corunya és el nou líder de la Primera Divisió després d'aconseguir la victòria al camp del Màlaga per 0-2, combinada amb l'empat sense gols del Reial Madrid al Colombino de Huelva. Tot i no fer un gran partit, els gallecs s'han emportat els tres punts, amb gols de Donato i Scaloni, i sumen 66 punts en la classificació, un més que l'equip blanc.

Recreativo, 0 - Reial Madrid, 0 Sense Figo, Ronaldo, Zidane ni Raúl, un Madrid de circumstàncies ha jugat a Huelva un partit més de pretemporada que de competició oficial. La primera part ha estat horrible. En la segona s'ha vist una mica més de futbol, i el Recreativo ha portat el pes del partit, però sense arribar a inquietar els blancs. Els homes de Del Bosque pensaven més en el partit de l'estadi Delle Alpi que no en el del Colombino, i això s'ha notat sobre el terreny de joc. Atlètic de Madrid, 0 - Alabès, 1 Un gol d'Adrian Ilie torna les esperances de permanència a l'equip basc. En el segon partit de "Txutxi" Aranguren al capdavant del conjunt alabès ha arribat la primera victòria en onze jornades. Els madrilenys continuen en crisi i ja fa vuit partits que no guanyen. El públic del Calderón ha acomiadat els seus jugadors amb una xiulada. L'Atlètic de Madrid ha tingut el control de la pilota, però sense gens de profunditat i l'Alabès n'ha tingut prou de defensar-se ordenadament. Athletic, 0 - Valladolid, 0 Primer empat sense gols de la temporada a San Mamés. Cap dels dos equips ha demostrat res ofensivament i tots dos s'han dedicat a defensar-se. A més, els porters Aranzubia i Bizzarri han jugat a bon nivell. El resultat frena l'eufòria europea dels bascos i no permet als castellans allunyar-se del descens, ja que es veuen perjudicats per la victòria de l'Alabès. Màlaga, 0 - Deportivo, 2 El Deportivo és el nou líder de la Primera Divisió després d'aconseguir la victòria en la seva visita a La Rosaleda de Màlaga, en un nefast arbitratge de Pérez Lasa. Els gallecs han començat molt bé i s'han avançat amb un gol de Donato en el minut 12. Amb el marcador a favor, el Dépor s'ha relaxat en excés i el Màlaga ha tingut nombroses ocasions per, com a mínim, empatar el partit. Però, en el minut 92, un ràpid contraatac l'ha culminat Scaloni amb el 0-2 definitiu, que deixa l'equip de Jabo Irureta en el liderat, amb un punt més que el Reial Madrid.