El catamarà va salpar del port de Roses
El catamarà sortint de Castellfollit de la Roca. El catamarà va salpar del port de Roses
Castellfollit de la Roca

El catamarà d'en Pepe, parat a Eivissa a l'espera d'un nou motor

Un temporal va trencar un cable del pal major, es va espatllar el motor i va quedar a la deriva

RedaccióActualitzat

La travessa cap a Panamà d'en Pepe, però, ha començat amb entrebancs, perquè el catamarà, que va salpar del port de Roses fa poc més de quinze dies, està parat al port de Santa Eulàlia, d'Eivissa. El cap de setmana, un temporal va trencar un cable del pal major, es va espatllar el motor i va quedar a la deriva.

Ara necessita un altre motor per poder continuar la seva ruta i els veïns de Castellfollit de la Roca ja s'han mobilitzat per aconseguir els 3.000 euros que costa un motor nou.

El Pepe Soto es va fer molt popular després de la seva aparició en el programa "El foraster", de TV3. Allà explicava que el seu somni era construir una embarcació per travessar l'Atlàntic i que aquest somni l'ajudava a portar la seva malaltia. Un cop es va fer pública la seva història, hi va haver una allau de donacions econòmiques que van permetre al protagonista d'aquesta història veure complert part del seu somni i construir el catamarà amb l'ajuda dels veïns.

Després del seu pas per les Balears, Pepe preveu dirigir-se al cap de Gata, a l'estret de Gibraltar i, finalment, posar rumb a San Blas, al Panamà.

Anar al contingut