as lliura el premi a Jorge Lorenzo, guanyador de la cursa de MotoGP. Foto: Generalitat de Catalunya.
as lliura el premi a Jorge Lorenzo, guanyador de la cursa de MotoGP. (Foto: Generalitat de Catalunya)
Barcelona

El cap del sindicat de la policia espanyola insulta a Twitter els que han xiulat l'himne espanyol a Montmeló

El Secretari General del Sindicat Unificat de Policia (SUP), José Manuel Sánchez Fornet, ha mostrat el seu malestar contra els que han protagonitzat la xiulada quan ha sonat l'himne espanyol a Montmeló. Ho ha fet a través del seu compte de Twitter, amb certa agressivitat.

RedaccióActualitzat
Un grup d' espectadors que eren al Circuit de Catalunya per veure el Gran Premi de Motocicilisme han reaccionat amb una sonora xiulada quan ha començat a sonar l'himne espanyol després de la victòria de Jorge Lorenzo.

Els xiulets han començat quan el president de la Generalitat, Artur Mas, era al podi per entregar el trofeu al guanyador i de fons sonava l'himne. Aquest fet no ha passat desapercebut a les xarxes socials.

El Secretari General del Sindicat Unificat de Policia (SUP), José Manuel Sánchez Fornet ha mostrat el seu malestar mitjançant el seu compte a Twiter, publicant un seguit de piulades amb insults agressius als que han xiulat en contra del l'himne.

Tot ha començat amb aquest polèmic missatge: Al que han seguit uns quants més en la mateixa línia: Les reaccions no s'han fet esperar entre els tuitaires i de seguida han proliferat els comentaris en contra i també a favor de Sánchez Fornet i les seves valoracions.
Anar al contingut