El Bàsquet Manresa s'imposa al DKV Joventut 62-78 en l'estrena dels verd-i-negres aquesta pretemporada

La Penya ha encetat la seva pretemporada amb mal peu. Els verd-i-negres han acusat la falta de rodatge i l'absència d'alguns dels seus jugadors que estan disputant l'Europeu i poc han pogut fer per evitar la derrota davant el Bàsquet Manresa per 62-78. En un partit disputat a Sant Hilari Sacalm, els badalonins han pogut aguantar durant la primera part però s'han desfet en la segona, rendits a l'efectivitat de Gladyr des dels 6,25 i al recital ofensiu de Brian Cusworth. El nou fitxatge dels de Jaume Ponsarnau ha estat amb 19 el màxim anotador del partit.

Una Penya mancada de rodatge ha pagat cara la seva estrena en aquesta pretemporada i ha perdut clarament contra el Manresa. Els badalonins han patit moltíssim per contrarestar la pressió inicial dels de Jaume Ponsarnau i ràpidament s'han adonat de les dificultats que tindrien al llarg de l'enfrontament.

Malgrat tot, els verd-i-negres no han perdut de vista el marcador. Gràcies a l'encert de Pere Tomàs (11 punts) i Tucker (14) els de Sito Alonso han arribat al descans amb un mínim avantatge (33-36) encara que han començat el segon quart amb un preocupant 17-27.

Ha estat, però, després del descans quan la Penya s'ha desfet. Amb Galdyr (12 punts amb quatre triples) i Cusworth (19 punts), els manresans han trencat el partit amb un recital ofensiu que ha permès als de Jaume Ponsarnau obrir forat gràcies a un parcial de 13-25 en el tercer quart.

En l'últim període, el DKV ha anotat només cinc punts en els set primers minuts. Un balanç massa pobre per intentar entrar de nou al partit i capgirar el marcador. El Manresa ha viscut plàcidament els darrers deu minuts i encara que ha tingut un màxim avantatge de fins a 18 punts (58-76) ha acabat tancant el partit amb el 62-78 final.