Handbol

El Barça té un peu a la final de la Copa EHF en vèncer l'Altea en el partit d'anada per 29-20

El Barça ha donat un pas important per jugar la final de la Copa EHF en vèncer en el partit d'anada de semifinals l'Altea disputat al Palau Blaugrana per 29-20. Els blaugrana sempre han anat per davant en el marcador i han arribat a tenir un màxim avantatge de tretze gols a la segona meitat, 23-10. L'Altea ha reaccionat en el tram final del partit però finalment, els homes de Valero Rivera han aconseguit una renda definitva de nou gols per defensar el partit de tornada en terres alacantines.

El Barça té molt ben encarrilada l'eliminatòria de semifinals de la Copa EHF, l'únic títol que falta a les vitrines de la secció d'handbol barcelonista. Aquesta tarda, al Palau Blaugrana, el conjunt que dirigeix Valero Ribera ha aconseguit contra l'Altea una àmplia renda de 9 gols que permetrà als catalans disputar amb molta tranquil·litat el partit de tornada que es disputarà dissabte que ve en terres alacantines. Amb una sòlida defensa i un joc ràpid de contraatac, el Barcelona ha obert amb facilitat diferències importants en el marcador. El iugoslau Dragan Skribic, amb 5 gols en el primer temps, ha estat el jugador més decisiu en l'atac dels locals, i amb un global de 6 dianes s'ha erigit en el màxim realitzador del matx, que ha presenciat des de la llotja el president del Barça, Enric Reyna. L'Altea, que entrena l'exblaugrana Javier Cabanas, només ha pogut marcar 8 gols en aquest primer temps, que ha acabat amb el resultat de 17-8. A la segona part ha continuat el festival dels blaugrana, que, gràcies sobretot a les accions de Nagy i Hagen, han aconseguit un màxim avantatge de 13 gols a 19 minuts del final. Però uns instants de relaxament dels catalans, juntament amb les bones intervencions del porter Norklit i un millor encert dels visitants en atac, han permès una tímida reacció dels alacantins, que amb un parcial de 0-6 s'han acostat a 7 gols. Una recuperació que no ha anat a més, perquè en els últims minuts, el Barça ha tornat a intensificar el joc fins al 29-20 final.