El Barça Regal suma un triomf al fortí del CB Canàries liderat per la inspiració de Marcelinho (81-89)

El Barça Regal no s'ha deixat sorprendre i ha sumat un triomf al fortí del CB Canàries (81-89). Els locals, una de les revelacions de la temporada, havien guanyat els últims set partits a la seva pista i han plantat cara, però finalment han hagut de claudicar davant de la inspiració de Marcelinho Huertas, que ha liderat la victòria blaugrana amb 22 punts.

El Barça Regal no s'ha deixat sorprendre i ha sumat un triomf al fortí del CB Canàries (81-89). Els locals, una de les revelacions de la temporada, han plantat cara, però finalment han hagut de claudicar davant la inspiració de Marcelinho Huertas, que ha liderat la victòria blaugrana, amb 22 punts.

L'equip de Xavi Pascual arribava a Tenerife després de guanyar dijous a la pista del campió d'Europa i ha sorprès amb una defensa zonal que l'ha portat a un parcial de 0 a 8 de sortida i que feia preveure un partit assequible. Però el CB Canàries és una de les revelacions del campionat. Tot i que aquest any ha tornat a la Lliga Endesa, fins aquest diumege, havia guanyat els 7 últims partits jugats a la seva pista, que s'ha convertit en un autèntic fortí.

Malgrat la teòrica superioritat física del Barça sota els taulers, un inspirat Sekulic s'ha imposat en molts moments a Tomic. En un partit molt incòmode, els canaris han estat molt agressius en atac i han castigat les 15 pilotes perdudes dels blaugrana. Però la batalla entre la intensitat canària i el talent blaugrana s'ha acabat decantant cap al bàndol català. Marcelinho Huertas ha brillat amb 22 punts, amb dos triples seguits en els últims minuts que han sentenciat el partit.