Actualitat blaugrana

El Barça guanya el Xakhtar Donetsk i lidera en solitari el seu grup a la Lliga de Campions

El Barça segueix amb bon peu, també a la Lliga de Campions. Ni les lesions ni el mal record que portava al camp nou l'àrbitre noruec Terje Hauge, han impedit que el Barça aconseguís la victòria contra el Xakhtar Donetsk d'Ucraïna. Els blaugrana han estat clarament superiors i Deco a la primera part ha marcat el primer gol del Barça després d'una bona combinació d'Eto'o amb Ronaldinho que li ha donat l'assistència final. A la segona meitat el Barça ha gaudit d'una pila de bones ocasions per marcar, però ha estat Ronaldinho de penal, que ell mateix ha provocat, qui ha sentenciat el partit. A falta d'un minut per acabar el partit Eto'o després d'una jugada d'Iniesta ha marcat el 3-0 definitiu. Ara el Barça és el líder del grup F.

El Barça ha començat el partit amb molta força i Belleti en els primers minuts ja ha tingut una clara ocasió per inaugurar el marcador. L'equip ucraïnès, però, ha pressionat els jugadors blaugrana que han tingut problemes per arribar a l'àrea del Xakhtar. Malgrat tot, la superioritat dels catalans era clara, i Deco ha marcat el primer gol del partit. La jugada l'ha iniciat Ronaldinho que després d'una bona paret amb Eto'o ha donat una assistència de gol que Deco no ha desaprofitat després que la pilota toqués un defensa del Xakhtar. Eto'o, molt actiu, ha tingut una clara ocasió, però el camerunès no ha pogut superar el porter visitant el l'un contra un. L'equip ucraïnès ha aprofitat els errors del Barça al mig del camp per arribar a la porteria de Valdés, encara que ho han fet sense massa perill. A la segona meitat Giuly ha disposat d'una altra ocasió clara per sentenciar el partit, però el francès s'ha fet un embolic dins l'àrea. El segon gol del Barça l'ha marcat Ronalinho de penal, un penal que ha provocat ell mateix després de recuperar una pilota al mig del camp i arribar a la porteria contrària. El brasiler, però, no ha pogut superar el porter del Xakhtar que s'ha vist obligat a fer-li penal. Amb la victòria a la butxaca el Barça ha jugat amb més tranquil·litat. Això ho ha aprofitat Rijkaard per fer canvis. Larsson ha entrat per Giuly i ha tingut dues clares ocasions que no ha pogut acabar amb gol. També ha entrat Iniesta que després d'una jugada personal ha donat una assistència de gol a Eto'o que ha signat el 3-0 definitiu. Una victòria que situa el Barça al primer lloc en solitari del grup F de la Lliga de Campions. En aquest mateix grup el Milan ha guanyat el Cèltic per 3-1.