El Badalona supera el Figueres (2-1) en un dels tres derbis catalans de la jornada

El Badalona continua intractable al Camp del Centenari i es manté com l'únic català en zona de "play-off" a Segona B. Els escapulats han guanyat el Figueres (2-1) en un dels tres derbis catalans de la jornada. Victòries importants també a casa del Barça B, contra el Reus (4-0), l'Hospitalet, contra el Saragossa B (4-0), i un Sant Andreu en progressió ascendent. Els quadribarrats han guanyat per 2-1 i han enfonsat una mica més el Sabadell, penúltim classificat.

El Badalona es consolida a la zona alta de la Segona B i ja és tercer després de superar el Figueres per 2-1. Un penal transformat per Cámara en el minut 35 ha suposat l'1-0. Una falta d'entesa entre la defensa i el porter Flávio s'ha traduït en el 2-0, que David Prats ha anat a celebrar amb el públic. El Figueres ha escurçat la distància amb un gol de Raúl Torres en el 17 de la segona part i el Badalona ha acabat demanant l'hora. El Sant Andreu s'ha col·locat amb els mateixos punts que el quart, l'Alacant. Un gol de cap de Javi Suárez ha avançat els andreuencs contra el Sabadell. Cañadas, amb un llançament de falta marca de la casa, ha empatat el partit en el minut 39, però Godino, en el 56, aprofitant una errada de marcatge, ha fet el 2-1 final, que deixa el Sabadell a cinc punts de la salvació. La Gramenet continua perdent posicions, però és a només un punt dels "play-off". A Peralta, a Siscu li han trencat la tíbia. El jugador ha estat traslladat a un hospital de Pamplona i, més tard, derivat cap a la clínica Fiatc de Barcelona. A més, Ollés ha fallat un penal, però el mateix Ollés, en el minut 48, ha fet el 0-1 després d'una centrada de Pugui. El Peralta ha empatat amb un penal molt dubtós. Emilio Ramírez ha estat expulsat per protestar-lo i Javi Sánchez l'ha transformat. El Barça B ha passat per sobre del Reus Deportiu al Miniestadi. Cristian Hidalgo ha inaugurat el marcador quan s'havia jugat un quart d'hora de la primera part. En el 24 de la segona, Jordi Gómez ha ampliat la distància amb el 2-0, i Joan Verdú ha acabat de sentenciar el partit amb el 3-0 aconseguit en el minut 80. Andrea Orlandi ha fet el quart amb un Reus ja ensorrat, que entra en zona de descens. A Terrassa, el Logronyès jugava a veure-les venir, però s'ha avançat amb un gol de falta de Gámez. El Terrassa només ha pogut empatar gràcies a un penal transformat per Jonathan Torres en el minut 56. En canvi, l'Hospitalet n'ha sortit després d'apallissar el Saragossa B. Àxel Vizuete ha inaugurat el marcador quan es voltava el quart d'hora, i dos minuts després, un penal ha suposat l'expulsió del defensa Machote i el 2-0 d'Antonio Uceda. Abans del descans, Toni Mora ha encarrilat el partit fent el 3-0, i els de Ramon Moya han completat el pòquer de nou mitjançant Toni Mora, que ha fet quatre gols en dos partits.