Madrid

El 3r premi de la rifa de Nadal deixa 50 milions a Puig-reig

Puig-reig és la població catalana que més diners ha repartit, uns 50 milions d'euros procedents del tercer premi, el 10104, repartit amb Barcelona, el Prat de Llobregat i Sant Joan de Vilatorrada. Poc després de tres quarts de deu del matí la sort ha esquitxat diverses poblacions de les comarques de Barcelona en forma de tercer premi, però sobretot ha anat a parar a Puig-reig. Els alumnes d'una escola de Primària o alguns bars d'aquesta localitat del Berguedà havien comprat el número agraciat. També s'havien repartit 30 sèries a través de la coneguda Loteria Valdés de la Rambla, a Sant Joan de Vilatorrada i una sèrie a l'administració de l'aeroport del Prat. El tercer premi està dotat amb 500.000 euros per sèrie.

Actualitzat
Puig-reig ha rebut una pluja de milions en forma de tercer premi, el més gran que s'ha repartit a Catalunya.

L'administració de loteria de Puig-reig, amb 23 anys d'antiguitat, s'ha estrenat aquest matí repartint premis de Nadal. Ha venut 99 sèries del tercer premi, per valor d'uns 49,5 milions d'euros. Tenia 30 sèries més del número, però les va canviar amb l'administració de loteria de Sant Joan de Vilatorrada. Aquesta els va vendre al club de bàsquet del poble i a l'escola de la Mare de Déu del Pilar de Manresa.

La responsable de l'administració de Puig-reig, Sònia Guitart, ha explicat que els bitllets del tercer premi que han sortit de la seva finestreta han estat venuts a diverses entitats de la comarca, així com a persones individuals. Alguns bars com el Xarxa o el de l'antiga colònia industrial de Can Vidal han repartit la sort entre els seus clients a través de participacions. També n'havien comprat alguns dels funcionaris de l'Ajuntament de Puig-reig. I a la veïna població de Casserres, aquest número havia estat escollit pels alumnes de sisè de Primària de l'escola Princesa Làscaris per vendre loteria de Nadal.

La mare d'un d'aquests alumnes de sisè, Maria Àngels Caelles, ha explicat que les famílies van comprar 2.000 euros de loteria d'aquest número, que es van repartir en participacions de tres euros, i que s'incloïa una donació de 50 cèntims per finançar el viatge de final de curs dels escolars. Caelles ha assegurat que gairebé totes les famílies d'aquesta escola pública, a la qual assisteixen 60 nens de 3 a 12 anys, tenien alguna participació.

També la T2 de l'aeroport del Prat ha reclamat el seu protagonisme després d'haver venut una sèrie del 10104. La T2 ha repartit 500.000 euros del tercer premi. Concretament, ha estat l'administració número 0 de l'aeroport del Prat, que ha vist reduït considerablement el trànsit de passatgers per la posada en marxa de la T1 el mes de juny. Leonida Santos, l'administradora de l'establiment, ha celebrat el premi com "la culminació al treball de tot l'any en el qual hem tingut menys vendes per la crisi i per la T1".

La Loteria Valdés, reparteix un tercer i un quart

La popular Loteria Valdés de la Ramba, l'administració número 84 de Barcelona, ha venut 30 sèries del tercer premi i ha repartit 15 milions d'euros.

Un dels responsables d'aquesta cèntrica oficina, situada a la transitada rambla de les Flors, ha explicat que la majoria dels dècims del premi s'han venut per internet, i que van ser comprats principalment des de la localitat de Mollet del Vallès.

A més, l'administració Valdés ha venut en aquest sorteig de Nadal una sèrie del quart premi, el 29913, que es tradueix en 200.000 euros més.  

Aquesta administració, que té 102 anys d'història, ha estat afortunada en set ocasions amb la grossa de Nadal.

Part del número també l'havia venut l'administració de loteria de l'aeroport del Prat.

Per comprovar amb nosaltres si tens premi en el sorteig de Nadal, fes clic aquí.





NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut