Barcelona

El 3/24 oferirà en directe el sondeig de les eleccions de les televisions britàniques a les onze de la nit

Amb motiu de les eleccions al Regne Unit, el canal 3/24 farà un seguiment especial de la nit electoral, des de poc abans que les televisions britàniques donin el resultat del primer sondeig, a les 22.50. Les eleccions britàniques d'avui, les més disputades de les últimes dècades, determinaran no només la composició del Parlament britànic, sinó qui serà el primer ministre i si aquest aconseguirà la majoria absoluta o haurà de pactar amb una altra força política.

Actualitzat
L'especial informatiu sobre les eleccions britàniques d'aquest dijous serà conduït per Esteve Soler. A les 23.00, el 3/24 donarà en directe el resultat del sondeig, connectant amb una televisió britànica, i analitzarà les dades a plató amb Toni Cruanyes, cap d'Internacional de TV3; el periodista Lluís Foix, excorresponsal de "La Vanguardia" a Londres, i Chris Tullock, professor de la UPF i especialista en relacions internacionals.

Per conèixer les reaccions dels principals partits britànics, durant el programa també hi haurà connexions en directe amb la corresponsal de TV3 a Londres, Anna Jover, que serà a la seu del Partit Laborista, i amb l'enviada especial a les eleccions Sílvia Heras, que seguirà els resultats des de la seu del Partit Conservador.

El programa comptarà amb una cobertura gràfica constantment actualitzada dels resultats d'aquestes eleccions i de la comparativa amb les eleccions anteriors i donarà en directe les intervencions que facin els tres principals candidats a primer ministre. Aquestes compareixences també es podran seguir en anglès pel sistema dual. L'especial s'acabarà cap a les dues de la matinada de divendres.

L'endemà de les eleccions, el divendres 7, Montse Jené entrevistarà al programa "L'entrevista" del canal 3/24 Rosa Massagué, periodista i excorresponsal d'"El Periódico" a Londres.
Anar al contingut