Barcelona

Drexler es posa el públic de Barcelona a la butxaca en la presentació del seu últim treball

Jorge Drexler ha presentat a Barcelona les cançons del seu últim disc, "12 segundos de oscuridad", davant d'un públic entregat que ha esgotat totes les entrades. El cantautor uruguaià ha estat l'encarregat de tancar l'edició del Grec Musical.

Actualitzat
Acostumat a saltar-se el guió, Jorge Drexler va decidir ahir a última hora començar el seu concert a Barcelona amb un tema inesperat.

A Bilbao, una de les ciutats on ha fet parada en aquesta gira, es va lesionar el peu dret. I ara, del relat mil·limètric del quadre clínic, n'ha fet una cançó plena d'humor. Acabava de començar i ja s'havia ficat el públic a la butxaca.

El títol del seu últim disc, "Doce segundos de oscuridad", sonava ahir a ironia en una ciutat que ha estat tres dies a les fosques. La seva, però, és una foscor desitjada que l'ha acopmanyat en moments complicats.

Drexler va buscar foscor i solitud en un racó perdut de l'Uruguai per compondre un treball que diu que li ha servit per descarregar dubtes i incerteses d'un període emocional difícil. I una vegada més ha aconseguit extreure poesia de la complexitat de la vida.

Anar al contingut