Madrid

Dret de Decidir denuncia a les portes del Constitucional les "ingerències" dels jutges espanyols

La vigília de l'11 de Setembre, la Plataforma pel Dret de Decidir s'ha manifestat a Madrid davant de la seu del Tribunal Constitucional. Membres de la plataforma sobiranista han desplegat una pancarta on es queixen del fet que els seus magistrats prendran decisions que afecten el poble català. Dret de Decidir creu que aquest Tribunal farà pública en les pròximes setmanes una sentència que retallarà l'Estatut i que, per tant, anul·larà la decisió dels catalans que el van aprovar en referèndum.

Actualitzat
Membres de la Plataforma pel Dret de Decidir han denunciat les "ingerències" dels jutges espanyols en "la voluntat del poble català" que ha quedat recollida en l'Estatut.

Els joves han desplegat una pancarta on es podia llegir "12 jutges contra un poble. Que no decideixin per tu". El portaveu de la Plataforma, Gerard Fernàndez, ha fet una crida a la societat civil catalana, als partits i a les institucions per tancar una estratègia comuna en defensa dels interessos del país, i s'ha mostrat convenut que la sentència del TC sobre l'Estatut suposarà una "retallada" del text aprovat en referèndum.
Anar al contingut