Dos homes detinguts després d'agredir els vigilants de seguretat de l'estació de tren del Vendrell

Els dos homes, de 33 i 38 anys, havien creuat les vies del tren per estalviar-se el bitllet. Els vigilants, però, els van cridar l'atenció i va ser en aquell moment quan es va iniciar l'agressió.

RedaccióActualitzat

Dos homes de 33 i 38 anys han estat detinguts per agredir els vigilants de l'estació de tren del Vendrell. Els fets van passar dilluns a dos quarts de sis de la tarda, quan dos homes van creuar les vies del tren per arribar a l'andana i així evitar haver de comprar el bitllet.

En aquell moment, els vigilants els van cridar l'atenció i els dos homes els van començar a agredir. A un dels vigilants el van empènyer cap a les vies i va topar amb un tren que acabava d'arribar a l'estació. També va rebre un cop a l'esquena i al nas, i  l'altre vigilant va rebre diverses empentes. Els dos detinguts mostraven una actitud molt alterada cap als vigilants de seguretat.

Els Mossos d'Esquadra, en rebre l'avís, es van desplaçar a l'estació i van detenir els dos homes. Un d'ells ha ingressat a presó i l'altre ha quedat en llibertat amb càrrecs.

Anar al contingut