Els candidats d'En Comú Podem, a l'escenari de la Plaça Vella de Terrassa, al final del míting de tancament de campanya (24/06/2016).
Els candidats d'En Comú Podem, a l'escenari de la Plaça Vella de Terrassa, al final del míting de tancament de campanya (24/06/2016).

Domènech acusa el govern espanyol d'atacar la llibertat d'expressió amb l'actuació policial a la redacció de 'Público'

ACN Barcelona.-El cap de llista d'En Comú Podem, Xavier Domènech, ha acusat directament el govern espanyol d'atacar "la llibertat d'expressió i la democràcia" després de l'actuació policial d'aquest divendres a la redacció del diari 'Público'. Segons ha informat el diari, dos agents s'han presentat sense ordre judicial per demanar que se'ls lliuressin les gravacions entre el ministre de l'Interior en funcions i el director de l'Oficina Antifrau. "És un atac a la llibertat d'expressió, a la democràcia i als nostres drets com a ciutadans d'un govern absolutament corrupte, injust, cínic i hipòcrita que actua des de la impunitat més absoluta", ha exclamat des de la Plaça Vella de Terrassa, on els comuns han tancat la campanya electoral. Domènech ha pronosticat que el 26-J representarà el final del PP al poder i ha presentat a En Comú Podem i les seves confluències com el vot útil contra els populars.

"La nostra solidaritat amb els treballadors de 'Público' i la certesa que mai més hauran de partir el que han patit avui", ha exclamat Domènech a l'inici del míting final d'una campanya que va començar fa quinze dies al Parc del Clot i en la qual el cap de llista ha recorregut més de 1.800 quilòmetres arreu de Catalunya. L'objectiu dels comuns durant tota la campanya ha estat el de convèncer els catalans que cal "concentrar" el vot progressista i sobiranista perquè Catalunya sigui decisiva en la conformació d'un futur govern "de canvi". Aquest divendres, Domènech ha apel·lat directament als votants socialistes i també als independentistes i els ha garantit que "la victòria d'En Comú Podem serà la victòria de Catalunya". Els atacs per part de la resta de candidatures des del minut zero no els hauran estat útils, en opinió del cap de llista dels comuns. "Com deia Ghandi, quan t'ataquen és que ja has guanyat", ha apuntat. En Comú Podem ha tancat campanya a la Plaça Vella de Terrassa davant d'unes 300 persones. La cocapital vallesana també va ser el lloc escollit per tancar la campanya del 20-D. Aleshores va ser a la Societat Coral Els Amics i els va donar "bona sort" per acabar guanyant les eleccions. Sort que confien que en aquesta ocasió no només els faci guanyar a Catalunya, sinó que els doni la victòria a l'Estat.A més de Domènech, hi han participat els principals candidats per Barcelona: Lucia Martin (2), Josep Vendrell (3), Joan Mena (7), Marcelo Expósito (8), Aina Vidal (9), Alícia Ramos (10), Agnès Petit (11) i Òscar Guardingo (número 1 al Senat).

Anar al contingut