Barcelona

Divendres de sol amb alguns núvols al Pirineu i temperatures invariables

La previsió del temps serà molt similar a la de dijous. L'ambient serà assolellat en conjunt, amb núvols al Pirineu que de cara al cap de setmana podrien descarregar ruixats. La calor continuarà, però serà més moderada que a mitjans de setmana.

Actualitzat
Divendres seguirem pendents d'aquest binomi de núvols baixos tapant a estones el litoral sud i les nuvolades al Pirineu i Prepirineu, amb una mica més de risc de ruixat, però amb quantitats de precipitació minses en qualsevol cas. A banda, també es veuran alguns núvols cap a l'interior, amb un cel més variable en conjunt al llarg del dia.

Les temperatures màximes pràcticament no variaran, tot i que poden baixar de manera molt lleu a l'interior del país. Les mínimes també podrien baixar una mica, però en tot cas els valors seran semblants als registrats dijous:

7 graus a Das
9 graus a Boí
15 graus a la Seu d'Urgell i Monells
17 graus a Prades, Serra de Daró i Vic
18 graus a Berga i Olot
19 graus a Sabadell, Mollerussa, Cervera, Lleida, Girona i Malgrat de Mar
21 graus a Cunit
23 graus a Sant Carles de la Ràpita i Tarragona
24 graus a Barcelona-Raval

Els vents bufaran del sud i de l'est al llarg de les hores centrals del dia, amb tendència a la calma a molts indrets al final del dia. De matinada, encara bufarà tramuntana amb cops moderats o forts.

Els núvols baixos augmentaran al País Valencià i a les Balears. Seran més compactes al matí i s'aniran trencant amb la força del sol.

Cap de setmana una mica més inestable

Els pròximes dies, el solc d'aire fred en altura podria apropar-se a Catalunya, juntament amb algunes cues frontals, cosa que propiciarà un temps una mica més insegur. Tot i això, els models mostren un risc de ruixat concentrat cap al Pirineu, sobretot diumenge. La setmana que ve començaria amb força tranquil·litat i temperatures una mica més baixes, però per dimecres i dijous s'intueix una nova calorada.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut