Divendres assolellat i d'estiu, però amb màximes moderades

El dia serà assolellat gairebé arreu, amb alguns núvols baixos matinals a la costa central i d'evolució a l'interior i nord-est. Les mínimes seran similars a les de dijous. Les màximes començaran a recuperar-se, però la calor estarà lluny dels màxims de l'estiu.

Actualitzat
El solc d'aire fred en altura s'haurà retirat del tot aquest divendres. L'aire càlid tendirà a recuperar parcialment el seu espai natural de l'estiu, i el domini de l'anticicló de les Açores serà total. Recuperarem el temps més típic d'aquesta època de l'any, tot i que amb una calor més moderada.

Amb aquestes condicions de partida, el dia es presenta assolellat gairebé arreu. Esperem alguns núvols baixos matinals cap a la costa central, i alguns núvols d'evolució cap a l'interior del nord-est, però ja sense conseqüències. A banda, es mantindrà ennuvolat a la Vall d'Aran.

Les temperatures mínimes seran similars o una mica més baixes que les de dijous. Les màximes començaran a recuperar-se, però la calor estarà lluny dels màxims de l'estiu.

El mestral bufarà moderat fins a mig matí a les Terres de l'Ebre. La tramuntana es mantindrà, amb algun cop fort, a l'Empordà. La mar encara estarà remoguda a la costa gironina.

A les Balears es mantindrà més ennuvolat, amb risc d'alguns ruixats febles a Mallorca. Bufarà tramuntana a Menorca. Temps tranquil al País Valencià, amb pocs núvols i temperatures amb pocs canvis.

I els pròxims dies...

El cap de setmana es presenta força tranquil, amb la persistència de l'anticicló de les Açores. Les temperatures mantindran el to de calor moderada.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut