Sydney

Detinguts a Austràlia quatre sospitosos més en relació amb els atemptats frustrats de Londres i Glasgow

La policia australiana ha detingut quatre homes més per la seva presumpta relació amb els atemptats fallits del cap de setmana passat al Regne Unit. La policia, que està interrogant els detinguts, ha explicat que un d'ells és un metge indi que treballava des del mes d'abril en un hospital de la ciutat de Perth. Els quatre homes tenen formació a l'estranger i un perfil semblant al de Mohamed Hannef, detingut dilluns a l'estat australià de Queensland, i que continua sent interrogat en relació amb els atacs de la Gran Bretanya.

Actualitzat
La policia australiana està interrogant quatre homes per presumpta relació amb els atemptats fallits del cap de setmana a les ciutats de Londres i Glasgow, segons ha informat la televisió estatal.

Tots ells van ser detinguts als estats d’Austràlia Occidental i Nova Gales del Sud. Les forces de seguretat també han confiscat material informàtic i equipament de comunicacions, que seran analitzats.

Les forces de seguretat britàniques, que ja han detingut vuit persones en relació amb els atacs, vinculen l’atemptat frustrat d’Escòcia amb els dos cotxes bomba de la capital.

D’altra banda, el primer ministre britànic, Gordon Brown, ha advertit avui que la població del Regne Unit haurà d’afrontar un estiu d’intenses mesures de seguretat al país, arran dels atemptats fallits a Londres i Glasgow.

Brown també ha anunciat que ha quedat practicament desmantellada la cèl.lula responsable dels atemptats frustrats de Londres i Glasgow. En unes declaracions a la BBC, el primer ministre britànic ha demanat més cooperació en questions antiterroristes.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut