Vilafranca del Penedès

Detingut un indigent per agredir un capellà quan volia robar la capsa de les almoines

La policia de Vilafranca del Penedès va detenir un indigent que va agredir el sacerdot de l'església de la Trinitat de Vilafranca del Penedès i un altre indigent quan volia robar la capsa de les almoines. Aquest diumenge, 1 de març, un indigent es va presentar a les dependències de la Policia Local i va informar els agents que un home acabava de pegar-li, a més d'haver pegat també al mossèn Josep Puig, sacerdot de l'església de la Trinitat del mateix municipi. La patrulla es va presentar a l'església i va comprovar que el capellà havia estat agredit, per la qual cosa va sol·licitar l'assistència d'una ambulància per atendre les dues persones ferides.

Actualitzat
Segons la policia, l'indigent, C. M. G., de 55 anys i natural de Burgos, va accedir al temple i va observar amb detall la capsa de les almoines amb l'aparent intenció d'apoderar-se del contingut. Quan el sacerdot li va advertir que no ho fes, l'indigent va reaccionar de manera violenta: li va clavar un cop de puny i també va agredir un altre indigent que va intentar protegir el sacerdot i va perdre una dent com a conseqüència d'un cop de puny.

Després de ser alertats, els agents van iniciar un dispositiu de recerca del presumpte autor de l'agressió, fins que el van localitzar i el van detenir acusat d'un delicte de lesions.
Anar al contingut