La Guàrdia civil s'ha fet càrrec del crim de Bunyola.
La Guàrdia civil s'ha fet càrrec del crim de Bunyola. (Foto: EFE)
Bunyola

Detingut un home per la mort a ganivetades d'una dona de fer feines a Mallorca

La dona va ser trobada morta a ganivetades a la casa de camp de Bunyola on treballava, propietat d'uns alemanys. El detingut era un antic treballador de la finca. Entre les hipotèsis, un intent de robatori o desavinences personals entre tots dos.

RedaccióActualitzat
La Guàrdia civil ha detingut un home de 45 anys que estaria relacionat amb la mort violenta d'una dona de 53 anys. Segons han avançat fonts de la Guàrdia Civil, van trobar la dona morta a ganivetades aquest dimecres a la sala d'estar d'una casa de camp, al municipi mallorquí de Bunyola, on treballava com a dona de fer feines.

El detingut, a qui van arrestar a la nit, era un antic treballador d'aquesta finca, propietat d'uns alemanys. La policia creu que podria tractar-se d'un intent de robatori però també s'ha obert una línia d'investigació per mirar d'aclarir si hi havia desavinences personals entre la víctima i el presumpte assassí.

De moment, el detingut és a les dependències de la Guàrdia Civil de Palma, on se l'interroga.

En les pròximes hores es farà l'autòpsia del cadàver per determinar les causes de la mort, que va tenir lloc després que un treballador que dorm cada dia a la casa marxés.
Anar al contingut