Guardiola de Berguedà

Detingut un ciberassetjador de menors que es feia passar per esportista famós

L'home hauria utilitzat fins a 10 perfils diferents de la xarxa social per assetjar els menors, i segons la policia el nombre de víctimes assetjades per internet podrien arribar a sis-centes.

RedaccióActualitzat

Un home de 45 anys de Guardiola de Berguedà ha estat detingut per haver assetjat sexualment quatre menors a través d'internet. La primera de les denúncies és del juny de l'any passat, quan una mare va explicar als Mossos que el seu fill li va explicar que parlava des de feia dies, a través de Facebook, amb una noia de 20 anys que li va demanar mantenir relacions sexuals a canvi de 300 euros.

Quatre mesos més tard una altra mare va explicar a la policia que una dona s'havia posat en contacte amb ella per dir-li que hi havia fotografies del seu fill nu a internet. La dona li deia que podia esborrar aquestes imatges a canvi de mantenir una sessió de "cibersexe". El fill va confirmar l'existència d'aquestes imatges que es va fer sota coaccions. I al novembre, una mare que compartia perfil de Facebook amb la seva filla va rebre unes fotografies d'una companya de la menor despullada.

Després de les investigacions els Mossos d'Esquadra van determinar que darrere d'aquestes falses identitats, algunes de futbolistes famosos, hi havia la mateixa persona. I un cop identificat l'autor la policia va comprovar que estava vinculat amb menors d'edat perquè era actor d'una companyia de teatre de la comarca i entrenador del futbol base del Club de Futbol Gironella. I en relació amb aquesta última activitat, els agents van comprovar l'existència d'un abús sexual a un menor.

En total, segons la policia, l'home hauria utilitzat fins a 10 perfils diferents de la xarxa social per assetjar els menors i les víctimes assetjades per internet podrien arribar a sis-centes.

Després de passar a disposició judicial, el jutge ha determinat la prohibició d'acostar-se a 8 menors o de contactar-hi, de fer ús de les xarxes socials o d'acostar-se a l'equip de futbol que entrenava.
 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut