Imatge del turisme carregat amb planxes metàl·liques sostretes que conduïa l'home abans de ser detingut pels Mossos, el 5 de novembre del 2018 …
Imatge del turisme carregat amb planxes metàl·liques sostretes que conduïa l'home abans de ser detingut pels Mossos, el 5 de novembre del 2018 (Horitzontal)

Detingut per robar peces metàl·liques en empreses de l'Urgell i el Pla d'Urgell

ACN Sidamon.-Els Mossos d'Esquadra van detenir dilluns un veí de Sidamon (Pla d'Urgell) de 30 anys com a presumpte autor de quatre delictes de robatori amb força. La policia el relaciona amb tres assalts en una empresa de Bellpuig (Urgell) perpetrats durant tres caps de setmana consecutius i d'on es van endur diverses peces d'acer inoxidable. El detingut va vendre en una deixalleria de Lleida 276 quilos de peces d'acer que constaven a com a robades, fet que va portar la policia a la seva identificació. A més, en el moment de la detenció va ser sorprès amb planxes de metall carregades al cotxe sostretes aquella mateixa matinada d'una empresa de Bell-lloc d'Urgell (Pla d'Urgell). Els Mossos mantenen la investigació oberta i no descarten noves detencions ja que sospiten que l'home hauria rebut l'ajuda de persones del seu entorn per portar a terme els robatoris.

A finals d'octubre el responsable d'una empresa de Bellpuig (Urgell) va denunciar el robatori de diversos objectes d'acer inoxidable que guardaven al pati exterior d'una nau. Els robatoris havien tingut lloc en tres caps de setmana consecutius i amb el mateix modus operandi. Els autors tallaven la tanca perimetral i, un cop dins, s'emportaven motlles, safates i carros d'acer inoxidable, segons han explicat fonts policials. Durant la fase d'investigació, els Mossos van comprovar que un home havia venut, en una deixalleria de Lleida 276 quilos de peces d'acer que constaven com a sostretes. Aquest dilluns el cos va establir un dispositiu de vigilància al domicili de la persona que havia venut el material. Al cap d'una estona van veure arribar el sospitós amb un turisme carregat de planxes de metall. Posteriorment, la policia va comprovar que havien estat sostretes aquella mateixa matinada en una empresa de Bell-lloc d'Urgell. L'home, amb nombrosos antecedents per fets similars, passarà pròximament a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

Anar al contingut