Barcelona

Detingut l'amo d'un restaurant xinès de Barcelona per copiar targetes de crèdit

Els Mossos d'Esquadra han detingut el propietari d'un restaurant xinès de Barcelona i un còmplice seu perquè, presumptament, copiaven les targetes bancàries dels clients i després n'utilitzaven les dades per fer compres a través d'internet. Es calcula que haurien estafat més de 30.000 euros, tot i que la policia pensa que hi ha més afectats i que, per tant, aquesta xifra pot ser superior.

Actualitzat
La investigació va començar l'any passat arran de les denúncies de diversos veïns de la zona de les Glòries. Els Mossos es van fixar que tots havien fet pagaments amb targeta en un restaurant del centre comercial del barri.

Segons la policia, el propietari aprofitava per fer-ne còpies i donava les dades al seu còmplice. Aquest altre home, utilitzant una identitat falsa, comprava aparells electrònics i joies en webs estrangers per dificultar que els seguissin la pista. Els Mossos han trobat molts d'aquests objectes, a punt per ser revenuts, als tres pisos que van escorcollar fa unes setmanes quan va culminar l'operació.

El propietari del restaurant també està acusat d'un delicte contra els drets dels treballadors. I és que quan el van detenir, els empleats del local van explicar als Mossos que l'home només els donava menjar a canvi de la feina i que no tenien ni sou ni assegurança.
Anar al contingut