Hasel, l'abril de l'any passat quan va sortir de l'Audiència Nacional (ACN)
Hasel, l'abril de l'any passat quan va sortir de l'Audiència Nacional (ACN)

Detingut el raper Pablo Hasel acusat d'agredir periodistes durant la tancada a la UdL

La detenció és fruit de les denúncies presentades per diversos periodistes agredits durant la tancada a la Universitat de Lleida

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut el raper lleidatà Pau Rivadulla, conegut artísticament com Pablo Hasel, com a presumpte autor d'un delicte contra les persones per les agressions a periodistes durant la tancada de fa unes setmanes al rectorat de la Universitat de Lleida. La detenció és fruit de les denúncies presentades per diversos periodistes agredits durant la tancada a la Universitat de Lleida, entre les quals hi va haver un equip de reporters de TV3.

La tancada al rectorat va començar en contra de la presència de seguretat privada i policia al centre durant les classes que fa la subdelegada del govern, Inma Manso, hores després d'un enfrontament entre alumnes i forces de seguretat.

Hasel ja va ser detingut l'any 2011 i condemnat a dos anys de presó per enaltiment del terrorisme a les lletres d'algunes de les seves cançons, en les quals elogiava atemptats d'ETA i els GRAPO. Aleshores no va ingressar a la presó perquè no tenia antecedents.

Anar al contingut