Lleida

Detingut el presumpte assassí del barri de Cappont de Lleida

Els Mossos d'Esquadra han detingut el presumpte assassí del barri de Cappont de Lleida. Es tracta del crim que es va cometre el novembre de l'any passat, quan un home encaputxat va disparar a Isaac Martínez, de 26 anys, quan sortia del pàrquing de casa seva a quarts de vuit del matí. Des d'aleshores, els Mossos han seguit la pista per trobar l'autor. Encara no se sap el mòbil del crim i només ha transcendit que el presumpte assassí ja havia estat detingut en relació amb el crim.

Actualitzat

El jutge que instrueix el cas ha decretat el secret del sumari després que el presumpte assassí, de 28 anys i veí de Lleida, ha passat a disposició judicial. Es dóna la circumstància que ja havia estat detingut per aquest crim, tot i que el van deixar en llibertat perquè no li van trobar restes de pólvora a les mans.

El crim va tenir lloc el passat 9 de novembre, quan a quarts de vuit del matí el detingut va tirotejar la víctima en el moment que sortia amb el seu vehicle d'un aparcament del número 13 del carrer Riu Ter. Immediatament després, el jove agressor va fugir.

Des del primer moment, familiars i amics de la víctima van assegurar que Isaac no havia comès mai cap tipus d'activitat delictiva i que probablement l'assassí s'havia equivocat de víctima.

La víctima, que estava casada i tenia un fill de cinc mesos, vivia en un pis al carrer Comte de Vinatesa i havia llogat una plaça d'aparcament del carrer Riu Ter.  A més, treballava de soldador en una empresa del polígon industrial Camí dels Frares de Lleida, i la seva família és molt coneguda al barri de Cappont, on el seu pare és propietari d'una empresa de persianes.

Anar al contingut