Imatge d'un agent inspeccionant part del vehicle que han pogut recuperar aquest dimecres 19 d'abril de 2017. Primer pla. (Horitzontal)
Imatge d'un agent inspeccionant part del vehicle que han pogut recuperar aquest dimecres 19 d'abril de 2017. Primer pla. (Horitzontal)

Detingut a Vidreres un home per vendre un cotxe robat a França del que havia canviat el número de bastidor

ACN Vidreres.-Els Mossos d'Esquadra han detingut a Vidreres (Selva) un home de 37 anys per haver venut un cotxe que havia robat a França. L'acusat, a més, va modificar el número de bastidor del vehicle per dificultar la feina als agents per l'hora de seguir el rastre, en cas d'aixecar sospites. La veu d'alarma la va donar el passat 30 de març un treballador de l'estació de l'Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) de Girona, quan la propietària del cotxe va anar a passar una revisió rutinària. A partir de l'avís del mecànic, els Mossos van començar la investigació i la van interrogar la dona que els va assegurar que acabava de comprar el turisme i que pretenia matricular-lo a Espanya i fer el canvi de nom.

Els agents van comprovar que no figurava cap cotxe sostret amb aquell número de bastidor, però en canvi, sí que en figurava un de les mateixes característiques a Alemanya. La investigació va continuar i al final la policia va aconseguir el número de bastidor real del vehicle, fet que va revelar que el cotxe l'havien robat a la localitat francesa de Besiers.L'actuació va concloure amb la detenció el dia 19 d'abril d'un home de 37 anys i de nacionalitat francesa a qui s'acusa d'un delicte de robatori, un altre de falsificació documental i un altre de receptació.

Anar al contingut