Bages

Detenen un presumpte piròman acusat de 7 incendis als voltants de Cardona

Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Cardona, al Bages, acusat de provocar set incendis que acumulen més de 2.000 metres quadrats cremats en tan sols tres mesos. La detenció ha estat possible gràcies a la col·laboració ciutadana, ja que els mateixos testimonis van perseguir i retenir el sospitós fins que va arribar al lloc dels fets la policia municipal.

Actualitzat
El jutjat número dos de Manresa ha decretat l'ingrés a la presó per a un jove de 30 anys, veí de Cardona, que hauria provocat 7 incendis en tan sols tres mesos, segons els Mossos d'Esquadra. Els veïns van sorprendre el sospitós en el moment que provocava el foc. Els testimonis van avisar la policia de la presència del jove, perquè tenia una actitud estranya i fugia del lloc on començava a sortir fum.

Tots els incendis que presumptament hauria provocat l'acusat van tenir lloc als voltants de Cardona des de l'1 de febrer i sumen més de 2.000 metres quadrats cremats. Els Agents Rurals van determinar que tots els focus van ser provocats i que el presumpte piròman detingut n'era l'autor.
Anar al contingut