Barcelona

Detenen un dels assaltants que va agredir i violar una dona a Sarrià

Els Mossos d'Esquadra han detingut un dels tres joves que va assaltar, agredir, violar i vexar una dona al barri de Sarrià de Barcelona. Els fets van tenir lloc el passat 28 de juliol, quan a mitja tarda, tres joves vestits amb roba paramilitar van assaltar la dona, que en aquell moment sortia sola de casa seva. Els agressors, que no anaven armats, la van obligar a entrar en una caseta del jardí, van lligar-la a una taula, la van despullar i li van rapar el cap abans d'agredir-la. El detingut, menor d'edat, ja ha ingressat en un centre d'internament juvenil, mentre la policia busca ara els seus dos companys.

Actualitzat

Segons han explicat fonts properes al cas, el detingut és un menor d'edat d'origen romanès que va ser arrestat pocs dies després dels fets. Dies més tard, la víctima, d'uns 40 anys, va identificar-lo en una roda de reconeixement. Els altres autors de l'agressió, ambdós majors d'edat, ja han estat plenament identificats i els Mossos han emès una ordre de recerca i captura i esperen que la detenció sigui qüestió de temps.

Els Mossos consideren el cas resolt, tot i que encara no tancat. A hores d'ara, la principal hipòtesi és que l'únic motiu de l'assalt va ser el robatori, tot i que no se'n descarten d'altres.

Anar al contingut