Els tres homes en ordre de cerca i captura per la web de delació ciutadana posen com si estiguessin detinguts (ACN)
Els tres homes en ordre de cerca i captura per la web de delació ciutadana posen com si estiguessin detinguts (ACN)
Barcelona

Detenen tres identificats pel web de delacions després de lliurar-se a Interior

Col·lectius de l'esquerra anticapitalista reclamen que s'arxivin totes les causes obertes arran del web de delacions que va crear l'exconseller d'Interior Felip Puig

Actualitzat

Diversos col·lectius de l'esquerra anticapitalista exigeixen que s'arxivin totes les causes obertes fa quatre anys arran del web de delacions que va crear el llavors conseller d'Interior Felip Puig. S'han concentrat davant la Conselleria amb el suport de diputats i regidors cupaires, i la policia ha detingut tres dels encausats.

Aquests col·lectius asseguren que, quatre anys després de la manifestació contra la reforma laboral, encara els persegueixen, tal com explica Aleix Garcia, membre d'ARRAN:

"És indignant i és un dèficit democràtic molt gran que hi hagi una persecució política de persones per manifestar-se en una vaga general. Nosaltres hem estat condemnats socialment sense tenir cap mena de judici, senzillament pel fet d'assistir a una manifestació. Fins ara, ni la Conselleria d'Interior ni Mossos d'Esquadra ni cap persona ens ha explicat d'on han tret aquestes fotografies, quina validesa tenen."

Després d'aquest acte simbòlic, tres joves, entre els quals hi ha l'Aleix Garcia, en cerca i captura per no respondre una citació judicial, han entrat a la Conselleria per, textualment, donar la cara i dir que no tenen por. Ho han fet acompanyats, entre d'altres, de la diputada cupaire Anna Gabriel i els regidors de l'Ajuntament de Barcelona María José Lecha i Josep Garganté. Quan els Mossos els han identificat, aquests tres joves han quedat detinguts.

Anar al contingut