Imatge del cotxe accidentat el 20 de setembre passat a Sils (Selva) en què el conductor va ser detingut pels mossos. Pla general del vehicle. (Horit…
Imatge del cotxe accidentat el 20 de setembre passat a Sils (Selva) en què el conductor va ser detingut pels mossos. Pla general del vehicle. (Horitzontal)

Detenen a Sils un home sense permís de conduir que es va accidentar amb el cotxe mentre fugia d'un control

Actualitzat

ACN Sils.-Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 39 anys i veí de Vidreres com a presumpte autord'un delicte contra la seguretat del trànsit, per conduir sense tenir el permís de conduir i conducció temerària. Els fets van passar el 20 de setembre a Sils (Selva) cap a un quart de quatre de la matinada en un control d'alcoholèmia que hi havia a la C-63 al punt quilomètric número 14 just on hi ha una rotonda. Quan els agents van indicar al conductor que s'aturés, aquest va accelerar i va fugir. Els mossos, que es van haver d'apartar per no ser atropellats, van perseguir el fugitiu que ja s'havia incorporat a l'A-2 direcció nord. Els agents van tornar a fer indicacions al conductor del vehicle, que de nou va fugir. Cap al punt quilomètric 698 d'aquesta via, l'home va sortir de l'autovia i va voler anar cap al nucli de Les Mallorquines, al mateix terme municipal. Com que anava a una velocitat excessiva, el conductor va perdre el control del vehicle i va bolcar. Els agents van auxiliar l'home, que va quedar il·lès, i van activar els serveis sanitaris. Després de refusar ser assistit, els policies van comprovar que mai s'havia tret el permís de conduir i que el cotxe anava sense assegurança. Per tot plegat va ser detingut.

El conductor detingut és un home de 39 anys, nacionalitat maliana i veí de Vidreres (Selva) com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat del trànsit, per conduir un vehicle sense haver obtingut mai el permís de conduir i conducció temerària. El mateix 20 de setembre va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners, que va ordenar la seva llibertat amb càrrecs.

Anar al contingut