Badalona

Desnonaments: així viuen dues famílies l'angoixa creixent del compte enrere

RedaccióActualitzat

El suïcidi d'un home a punt de ser desnonat, dijous, a Cornellà de Llobregat, ha tornat a posar en primera línia, i, amb tota la cruesa, la situació de milers de famílies que no poden pagar un habitatge.

Si al principi de la crisi es tractava majoritàriament de persones que no podien assumir la hipoteca, ara molts són veïns que no poden fer front a l'augment dels lloguers. Hem acompanyat dues famílies que han rebut l'avís de desnonament i que viuen l'angoixa creixent del compte enrere.

 

 

La primera família és la d'una dona separada, amb quatre fills i una mare invident. Els serveis socials de Badalona no l'han pogut ajudar. Dimecres té el judici per intentar fer-la fora del pis.

Des de l'Ajuntament de Badalona neguen que la taula d'emergència estigui tancada, però reconeixen que l'habitatge social disponible a la ciutat és mínim i totalment insuficient.

 

 

L'altre cas és el d'un matrimoni que està ocupant el pis d'una entitat bancària. L'home es va quedar sense feina, i es van trobar, el matrimoni i els tres fills, al carrer, un d'ells amb una greu discapacitat. Té el desnonament anunciat per al 10 de juliol.

Tots somien amb un lloguer social que cap administració els ofereix.

 

ARXIVAT A:
Habitatge
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut