Barcelona

David Madí desmenteix que abandoni el seu càrrec a CiU a curt termini

El futur de David Madí dins de Convergència i Unió és ara mateix incert. Algunes informacions provinents de fins a sis fonts amb càrrecs destacats dins el partit asseguren que el que ha estat número 2 d'Artur Mas els últims anys i director de l'última i polèmica campanya electoral estaria a punt de deixar el seu càrrec. En assabentar-se d'aquest rumor, el mateix Madí l'ha desmentit categòricament a través del programa "Els matins" de TV3. Madí ho atribueix a les controvèrsies que pot aixecar el llibre que publicarà de manera imminent.

Actualitzat
David Madí ha estat l'ideòleg de les campanyes electorals que han donat la victòria a Artur Mas. Aquestes campanyes han estat, per tant, efectives, però no han deixat de banda la polèmica. L'última la va protagonitzar el famós DVD contra el tripartit, un fet que ha generat un seguit de dubtes al si de la federació nacionalista sobre la conveniència d'aquella acció i també sobre la idoneïtat de David Madí per continuar comandant l'estratègia del partit.

Tot plegat ha creat un caldo de cultiu del qual ha resultat una informació que ha publicat TV3 citant fins a sis fonts de renom de dins de Convergència. Segons aquestes fonts, Madí estaria a punt de deixar el seu càrrec al partit. Poc després d'assabentar-se que els mitjans parlaven d'això, el mateix Madí ha trucat a TV3 per desmentir aquestes informacions.

Madí ha reconegut que la publicació imminent d'un llibre on explica interioritats de la política catalana hauria generat un cert nerviosisme que fa que algunes persones "confonguin els desitjos amb la realitat". En qualsevol cas, Madí ha desacreditat les veus que asseguren que té un peu fora de CDC.
Anar al contingut