Cremen fotos del rei a Reus
Cremen fotos del rei a Reus
Reus / Barcelona

Crema de fotos col·lectiva del Rei a Reus i a Barcelona

RedaccióActualitzat

Un centenar de persones convocades pels CDR, Comitès de Defensa de la República, han cremat fotos del rei i de fragments de la Constitució, al barri de Gràcia de Barcelona, just aquest divendres quan fa cinc mesos de l'empresonament de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart.

Crema col·lectiva de fotos del rei en un acte a la plaça Mercadal de Reus

Amb desenes de retrats del rei de cap per avall i encenedors, diverses persones han participat aquest divendres en una crema col·lectiva de fotos de Felip VI a la plaça Mercadal de Reus.

L'acció, convocada per l'esquerra independentista, s'ha celebrat seguida d'un acte de concentració pels cinc mesos d'empresonament de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, en què han participat unes 200 persones, entre els quals el col·lectiu d'Avis per la Llibertat.

La iniciativa ve després de la sentència d'Estrasburg, en què el tribunal afirma que no hi ha incitació a l'odi en la crema de fotos del rei que van fer dos joves de Girona el 2007. Entre els assistents, on hi havia regidors de la CUP a Reus, s'han repartit diverses fotos del monarca, que de seguida han començat a fer cremar en dues petites fogueres.

 

Anar al contingut