Actualitat blanc-i-blava

Corominas amb dos gols dóna la victòria a l'Espanyol en l'amistós contra el Cornellà

El Cornellà, de la tercera divisió, ha plantat cara a un Espanyol en proves. De fet, els locals s'han avançat en el marcador amb un gol de Ochoa en el minut 7. Els homes de Miguel Ángel Lotina han fet un joc gris i sense massa idees. Només el jove del planter Ferran Corominas ha estat a l'alçada. De fet, el jugador espanyolista ha estat qui ha capgitat el resultat. Abans del descans ha igualat el partit i ja en la segon part ha signat l'1-2 definitiu. El partit ha servit perquè el tècnic blanc-i-blau donés minuts de joc a jugadors que no en tenen massa en els partits de Lliga.

L'Espanyol ha començat a acostar-se a Cornellà, on pròximament ha de començar a construir el seu futur nou estadi. Ho ha fet amb un amistós contra l'equip local, de la Tercera Divisió, que als set minuts de partit ha sorprès els homes de Miguel Ángel Lotina en posar-se al davant en el marcador. Ochoa ha estat l'autor del gol de l'equip que entrena Nacho Segura. L'Espanyol, que ha sortit amb només Pochetino i De la Peña dels habituals titulars, ha trigat més d'un quart d'hora a adaptar-se al camp, de gespa artificial, i al ritme de partit, però en només dos minuts ha capgirat el marcador. El jove Ferran Corominas ha estat l'autor dels dos gols de l'equip blanc-i-blau. El primer, aprofitant una passada de Martín Posse, i el segon de Toni Velamazán. Ha estat una bona manera de reivindicar amb gols els minuts que Lotina li pot donar en la Lliga. Però el més espectacular del partit ha arribat al final, just quan Sánchez Aparicio ha xiulat l'acabament i la quitxalla ha envaït, i de quina manera, el camp de la Via Fèrria. Els jugadors han hagut de sortir cames ajudeu-me.