Artur Mas, Josep Rull i Lluís Coromines
Convenció de CDC per ratificar l'acord sobre la llista conjunta per al 27-S
Barcelona

Convergència ratifica l'acord amb ERC i les entitats per la llista conjunta per al 27-S

CDC celebra la seva convenció nacional un dia abans de rubricar l'acord amb ERC i les organitzacions sobiranistes per concórrer plegats a les urnes el 27-S

RedaccióActualitzat

El Consell Nacional de Convergència Democràtica de Catalunya ha aprovat per aclamació l'acord per a la llista unitària pactada aquesta setmana entre la formació, Esquerra Republicana i les entitats sobiranistes. 

El president del partit, Artur Mas, ha explicat a porta tancada els detalls de la negociació amb ERC. Ha afirmat que li agradaria repetir la fórmula de cara a les eleccions generals per convertir-ho en un doble plesbicit.

El partit ha decidit també que Marta Pascal, fins ara presidenta de la JNC, serà la nova portaveu, en substitució de Mercè Conesa, que se centrarà en la seva feina a l'alcaldia de Sant Cugat i la presidència de la Diputació de Barcelona. 

La qüestió d'Unió no ha sortit en aquest consell nacional. Es podria tractar el 30 de juliol en una altra trobada.

Convenció "Benvinguts al futur"

Convergència Democràtica de Catalunya ha celebrat després del consell, la convenció nacional per definir el programa del partit de cara a les eleccions del 27 de setembre.

S'hi han presentat les conclusions del projecte de CDC "Benvinguts al futur", amb què els convergents han estudiat la viabilitat de l'estat propi, i dels eixos social i econòmic, en diversos debats pel territori aquestes últimes setmanes. 

La convenció l'ha tancat el president de la Generalitat, Artur Mas, que ha donat el tret de sortida de la precampanya cap a les eleccions plebiscitàries, un dia abans de rubricar l'acord amb els republicans i les organitzacions sobiranistes per concórrer plegats a les urnes.

Anar al contingut