Madrid

Citen a declarar Imanol Arias i Ana Duato per presumpte frau fiscal i blanqueig de capitals

Els protagonistes de la sèrie televisiva "Cuéntame" hauran de declarar com a investigats en una causa de societats opaques

RedaccióActualitzat

El jutge de l'Audiència Nacional Ismael Moreno ha citat a declarar en qualitat d'investigats els actors Imanol Arias i Ana Duato per presumpte frau fiscal i blanqueig de capitals. Els actors hauran de prestar declaració en relació amb la causa que investiga les societats opaques creades amb ajuda del despatx d'advocats Nummaria per defraudar Hisenda, segons fonts de la investigació.

Els protagonistes de la popular sèrie televisiva "Cuéntame" estan acusats d'utilitzar el testaferro de Costa Rica Bernal Zamora Arce, implicat també en les activitats dels caps de la trama "Púnica" David Marjaliza i Francisco Granados, secretari general del PP de Madrid.

La Fiscalia Anticorrupció atribueix un frau d'1,6 milions d'euros a Imanol Arias i de 800.000 a Duato, els quals considera que es van beneficiar de la col·laboració de la germana d'Arias i del marit de l'actriu, el productor Miguel Ángel Bernadeu. Per això, el Ministeri Públic ha demanat el bloqueig dels seus comptes i l'embargament dels seus béns perquè puguin afrontar les eventuals quotes tributàries que puguin haver defraudat. La productora de "Cuéntame", Ganga Producciones, no figura entre les querellades.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut