Trasllat dels subsaharians que han aconseguit entrar a Ceuta (EFE)
Trasllat dels subsaharians que han aconseguit entrar a Ceuta (EFE)
Almeria

Cinc pateres amb unes 150 persones a bord arriben a les costes d'Almeria

També aquest dissabte, de matinada, un grup de 87 immigrants han entrat a Ceuta vorejant l'espigó del port

RedaccióActualitzat

Salvament Marítim ha localitzat aquest dissabte a la tarda cinc pateres amb uns 150 immigrants marroquins i subsaharians a bord a les costes d'Almeria. Tres, al cap de Gata i les altres dues, prop de l'illa d'Alborán i la costa del Marroc.

Les tres primeres pateres portaven 19, 25 i 27 persones, que han rescatat Salvamar Algenib. Han arribat al port d'Almeria ben entrada la nit.

Salvament Marítim també ha interceptat un altra embarcació amb 55 persones a bord prop de l'illa d'Alborán. Una cooperant d'una ONG ha donat l'avís que havien sortit de Nador, al Marroc. Durant aquest rescat, s'ha localitzat una altra patera, amb 25 o 30 persones més.

També aquest dissabte, de matinada, un grup de 87 immigrants han entrat a Ceuta vorejant l'espigó del port.  Hi ha hagut dos intents massius de traspassar la tanca nord que separa el Marroc de Ceuta.

Les 87 personesque han aconseguit arribar a territori espanyol, entre les quals hi ha 11 menors, han estat traslladats al centre d'estada temporal d'immigrants de Ceuta. 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut