Barcelona

Cecot nega que Foment hagi debatut mai sobre el procés

El president de Cecot, associada a Foment del Treball, assegura en una entrevista al 3/24 que a Foment no s'ha debatut sobre el posicionament dels empresaris en relació amb la independència

RedaccióActualitzat

El president de la patronal Cecot, associada a Foment del Treball, Antoni Abad, ha dit en "L'entrevista de l'estiu", del 3/24, que a Foment no s'ha debatut sobre el posicionament dels empresaris en relació amb la independència, i que al consell de l'entitat de la patronal no s'ha portat cap document de discussió: "El si dels òrgans de govern de Foment mai han debatut sobre què en pensem". Abad ha afegit que és normal que el procés que viu el país generi "respecte" i que, precisament per això, seria bo que els empresaris en poguessin debatre.

El president de Foment, Joaquim Gay de Montellà, ha expressat reiteradament el seu rebuig a la independència de Catalunya, l'últim aquest mateix matí en una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio". De fet, Foment ha fet arribar als partits polítics un seguit de propostes en què assegura que el procés independentista "genera tensió i preocupació" des de la perspectiva econòmica i empresarial. Avui, Gay de Montellà ha assegurat que els empresaris catalans han d'assegurar riquesa i generar ocupació.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut