Ciclisme

Cancellara vola pels carrers de Londres i es converteix en el primer líder del Tour 2007

Fabian Cancellara és el primer líder del Tour de França 2007 després de guanyar l'etapa pròleg de 8 quilòmetres que s'ha disputat a Londres. El suís ha demostrat per què és l'actual campió del món de contrarellotge i ha volat pels carrers de la capital anglesa per fer el millor temps amb un crono de 8 minuts i 50 segons. Cancellara s'ha imposat amb una gran autoritat i ha avantatjat de 13 segons Andreas Klöden i de 23 George Hincapie i Bradley Wiggins, igualats en la tercera plaça. Vinokurov ha acabat a mig minut, Óscar Pereiro a 37 segons i Alejandro Valverde a 40.

Actualitzat
Fabian Cancellara és el primer líder del Tour de França 2007. El corredor suís de l’equip CSC, actual campió del món de contrarellotge, ha demostrat la seva condició de favorit i s’ha imposat en el pròleg de 8 quilòmetres que s’ha disputat pels carrers de Londres. Cancellara ha volat literalment pels carrers de la capital britànica i ha parat el crono en un temps de 8 minuts i 50 segons. El suís no ha tingut rival i ha guanyat amb 13 segons d’avantatge sobre l’alemany Andreas Klöden, el millor dels teòrics favorits en la lluita per la classificació general, i 23 sobre George Hincapie i Bradley Wiggins, que han compartit la segona plaça.

La gran majoria dels favorits a la victòria final no ha pres gaires riscos per no caure i el millor ha estat el kazakh Aleksandr Vinokurov, vuitè a 30 segons del guanyador. Altres aspirants com Alejandro Valverde, Óscar Pereiro i Carlos Sastre han quedat una mica més endarrerits, encara que les distàncies són mínimes tenint en compte que la ronda francesa tot just acaba de començar.

Aquest diumenge es disputarà la primera etapa en línia, amb un recorregut de 203 quilòmetres entre Londres i Canterbury, encara per terres angleses, i amb un terreny molt favorable per a una arribada a l’esprint.
Anar al contingut