Imatge del lloc on s'ha produït l'atropellament, a la carretera de Riu Sec de Sabadell, el 5 de novembre del 2016. (Vertical)
Imatge del lloc on s'ha produït l'atropellament, a la carretera de Riu Sec de Sabadell, el 5 de novembre del 2016. (Vertical)

Busquen un conductor que ha fugit després d'atropellar mortalment un home a Sabadell

Actualitzat

ACN Sabadell.-La Policia Municipal de Sabadell busca un conductor que aquest dissabte a la matinada ha atropellat mortalment un veí de la ciutat de 38 anys i n'ha ferit un altre de gravetat. Segons han informat fonts municipals, la víctima estava aturada a la carretera de Riu Sec perquè el seu vehicle s'havia avariat i estava rebent assistència d'una grua. Cap a les 05.20 hores, quan el cotxe avariat ja estava damunt la plataforma de la grua, un tercer turisme ha envestit els dos homes i ha fugit del lloc sense auxiliar-los. Com a conseqüència de l'atropellament, el conductor del vehicle avariat ha mort i el mecànic ha patit ferides greus. La Policia Municipal ha iniciat una recerca per tal de localitzar el vehicle i identificar l'autor de l'atropellament. Les mateixes fonts han apuntat que la policia busca un turisme de color blanc que ha perdut el retrovisor dret i presenta danys a la part frontal.

Anar al contingut